Inhabiting Jungle - Where Luisgalonso Is A Pleasure.

Stora barn nu


Det känns så konstigt när ens första barn tar studenten. Ännu konstigare känns det när de ska börja leta efter jobb. Man ser sitt lilla barn skriva cv och gå på sin första intervju. Man kommer hem till ett barn som är besviken för att intervjun inte gick som tänkt. Det är väldigt konstigt att se sitt barn bli vuxen. Man har ju uppfostrat dem så att de ska kunna bli ansvariga vuxna, men när man når det målet så känner det väldigt bitterljuvt. Man önskar att de kunde bli små, små barn igen, men samtidigt vill man att ens barn ska kunna leva ett bra liv som vuxen. Än så länge har min äldsta snart vuxna barn inte hittat ett jobb än. Det kan vara väldigt frustrerande för min pojke att inte hitta ett jobb i närheten och han tycker att det är ganska jobbigt. Så jag har föreslagit honom att ta en paus och kanske läsa på komvux i nyköping. Det skadar aldrig att bli smartare. Men det kan skada en att söka hur många jobb som helst men inte få något svar tillbaka. Jag tyckte själv att det var väldigt jobbigt när jag var ung som inte fick ett jobb. Så jag tog också en paus för att läsa något annat och få tänka på något annat också. Ibland kan man behöva göra det. Jag tycker inte man ska gå runt och inte ha någonting att göra. Jobbar man inte så tycker jag att man kan gå en kurs eller två. Man ska alltid hålls sig sysselsatt med något här i livet. Jag undrar hur jag kommer att bli som pensionär egentligen. Jag kommer nog tröttna ganska snabbt. Jag undrar om komvux tar in pensionärer. Ja, vi får se den dagen hur det kommer att bli.